7 jaar geleden

Daar lees ik wel omheen. Kan er slecht tegen als andere corrigeren, ik twijfel ook bij de d en t,s en de gewone ij en de kleine ei. Al blog ik niet echt want ik wil niet iets op fb terug zien komen. Ik kon het trouwens gewoon lezen hoor

7 jaar geleden

hihi ik doe met de blogs heel erg mijn best, ik vind het heel lastig om spelling goed te doen. Wil vaak te snel, vergeet dan punten komma,s, daar letters om enz . Na mijn eerste blog veel commentaar gehad. vooral als ik uit emotie schrijf vind ik t erg lastig. ;)

7 jaar geleden

Hoezo wardeerd men jouw schrijfstijl niet? Je schrijft toch normaal? Hier een zoon die pipi langkous was met carnaval toen hij 3 was. Prinsessia naspeelt met zijn zusje in mijn oude communijurk, en een monsterbarbiehuis voor zijn 8 ste verjaardag kreeg en dus ook lekker met de monster barbies speelt. Hij heeft wel de jongens en pikt de meisjes van zijn zusje in. Daarnaast, jumpt hij op de trampoline, klimt in bomen en wil voornamelijk op de wii u spelen. Lekker laten zijn wie ze zijn, ik ben er trots op dat ze hun eigen ding doen.

7 jaar geleden

mooi dit! heb zelf 2 dochters, de jongste is echt het meisje meisje type, maar mijn oudste dochter.. no way! liefst jongens kleren van met stoere dinosaurussen, cars, planes en a maar door, dit mag ze ook van ons, en ze heeft vrij korte haren, we krijgen ook vaker te horen,,, ja maar dat is toch niet voor een meisje... zit ze nou te klimmen en in de tuin te ravotten...dat doet een meisje toch niet. ook als je ergens heen gaat bijvoorbeeld de mac Donalds met opa erbij voor een happy meal,, krijg ze de jongens variant, nou maakt haar niet uit hoor, zeg ik altijd nou het is een meisje hoor maar de jongens variant vind ze wel veel leuker... so what mijn kind is lekker zichzelf en dol gelukkig en dat is alles wat telt. ze moeten heerlijk hun zelf kunnen zijn, :)