6 jaar geleden

Mijn dochter was gek van Cars en toen ik van een kennis een cars trui kreeg voor mijn zoon, wilde zij die aan. Aangezien hij em nog lang niet aan kon vond ik het prima. Hij was blauw met wit. Was er een meisje die vroeg waarom heeft ze jongens kleren aan. Ik zei: " ze heeft een spijkerbroek aan net als jij en een blauwe trui met mcQuin erop. Die zijn er niet in roze of paars met Sally erop.. ze vind dat leuk, mag dat? Kind heeft nooit meer commentaar gehad op de kleren van mn dochter..

7 jaar geleden

Ik heb mij hier ook kapot aan geërgerd. Toen ik zwanger was van een tweeling (en niet wist welk geslacht ze zouden hebben) kon ik gewoon geen kleertjes kopen. Ik ging voor extra klein (dus 48-50) omdat een tweeling vaak te vroeg geboren wordt, en helaas is er in die maten echt alleen maar roze of blauw verkrijgbaar. Er zijn echt zo veel leuke kleurtjes, o.a. geel, rood en groen, die een baby ook fantastisch kunnen staan. Ik heb dan ook net zo lang gezocht, tot ik kleertjes had die bij mijn kindjes zouden passen. Helaas voor mij waren ze toen al geboren, en werden ze al overstelpt met roze en blauw van de familie :-S Ik houd ook zeker niet van het hokjesdenken. Mijn dochter is helemaal gek van Blaze (monstertruck) en mijn zoon van Dora, maar ik laat ze gewoon lekker in hun waarde.

7 jaar geleden

Ik heb een jongetje, als een vd weinige in mijn kring. Vindt wel dat de keuze v meisjes groter is, tegelijkertijd idd veel roze en soepsappig gedoe. Voor jongetjes lijkt het niet minder erg, voor mij dan he. Veel lijkt gestreept te zijn, in alle kleuren en maten. Sterretjes komt ook veel voor. Maar na 5 sterren shirtjes ben ik er wel klaar mee. Veelal kleed ik hem netjes en stoer casual. Vindt wel dat ik echt meerdere winkels af moet gaan om wisseling erin te houden en kan niet altijd voor een complete outfit slagen bij 1 winkel want dan staat het shirt of de blouse me niet aan. Jongenssneakers (Adidas, all stars, jordans etc) zijn dan weer wel super vet en deze heeft hij ook veel te veel.

7 jaar geleden

Amen! Onze ouders vonden het maar vreemd toen we aangaven dat we niet alles roze wilde voor ons meisje, dat was maar zielig. En nu gebeurd het nog regelmatig dat iemand haar ziet zitten in de draagdoek met een petrol kleurig mutsje op en zegt 'ah schattig wat een leuk jochie'. Hoezo?..