5 jaar geleden

Reageer niet gauw op blogs, maar weet dat bij mijzelf en de kinderen voeding heel veel doet. Je schrijft over testen e.d. Zijn deze in het ziekenhuis gedaan?? Bij mijzelf kwam hier ook niets uit en toen ik naar een bioresonantietherapeut ben geweest, kon mij deze wel vertellen dat een aantal voedingstoffen wel degelijk boosdoeners waren... wil je iig veel sterkte wensen voor de kleine man!

5 jaar geleden

Naar om je kind benauwd mee te maken he? We hebben alles al geprobeerd. 1000de euro’s in alternatieve geneeswijze. Geen koemelk nog lactose en ook geen tarwe nog gluten.. Alle testen doe voor zijn leeftijd gedaan kunnen zijn, zijn gedaan en dat zijnn resultaten van gezonde longen en een gezonde jongen. De volgende testen worden pas gedaan als hij 5 is. Dan is hij er hopelijk overheen gegroeit en zijn die testen niet meer noodzakelijk.

5 jaar geleden

Wat heftig! Je schrijft dat je al dingen in huis hebt aangepast. Heb je ook al naar voeding gekeken? Onze dochter redde het met pufjes ook niet (geen ziekenhuis opnames gehad gelukkig!) en nadat ze volledig koemelkvrij is gaan eten, is ze van de pufjes af! Hier bleek koemelk de benauwdheid en het hoesten te veroorzaken. Sowieso heel veel sterkte gewenst!

5 jaar geleden

Oef. Heftig. In hoop dat het weer beter gaat met de kleine man en heel veel sterkte gewenst