4 jaar geleden

Heel herkenbaar! Soms lezen mensen niet goed. Of ze zien wat ze willen lezen om maar te kunnen zeuren. Kennen het verhaal niet precies of kunnen zich dat niet voorstellen. Ik ben zelf van mening.. heb je niet positiefs te vertellen, zeg dan niets. Haha. Leuk die #doeslief maar nog leuker als het realiteit word/is.

4 jaar geleden

Wat heb je dit goed verwoord! Ik vind het al erg dat we tegenwoordig #doeslief moeten gebruiken, terwijl we naar mijn mening gewoon "lief" moeten zijn voor elkaar. Leven en laten leven! Ieder leeft op zijn eigen manier, voedt zijn kinderen op zijn eigen manier op etc. etc. etc. Als iedereen zich wat meer met zichzelf bezig zou houden en wat minder met een ander zou het allemaal wat makkelijker zijn! En dat geld helemaal voor moeders die andere moeders bewust onderuit halen. Als die moeders iets meer positiviteit zouden uitspreken, dan vingertje wijzen....zou het ook allemaal makkelijker zijn! Dus nogmaals...goed verwoord! Ik heb voorheen ook moeite gehad met commentaar van buitenaf. Maar ben inmiddels zo ver dat ik kan zeggen: ik leef mijn leven zoals ik dat wil, niemand anders hoeft mijn leven voor mij te leven! ❤️

5 jaar geleden

Mensen zijn veel te hard voor elkaar. Is het niks voor je reageer dan niet overdreven gedoe van sommige mensen. Leven en laten leven. Kinderen onderling schrik ik ook steeds meer van. Heel verdrietig en waar komt het vandaan?