5 jaar geleden

Omg, ja dit heb ik ook! Toen we nog op de flat woonde met twee kleine donderstenen was het het ergst. Ik durfde eigenlijk nooit langer dan twee minuutjes te douche als ik alleen thuis was met de kinderen. Bang dat ze uit ondeugd en onwetendheid deuren open zouden maken en op het balkon zouden klimmen. Één keer heb ik gedroomd dat de jongste balanceerde op het randje en ik er te laat bij was.. Om knetter gek van te worden! In ons nieuwe huis, gewoon op de grond heb ik het nog steeds maar dan met ramen. Ik "zie" ze ook vaak stikken, in de gekste dingen.. Bah bah! Maar voor de rest zakt het bij mij steeds meer af gelukkig. Iets met de kinderen worden steeds groter, gaan naar school, loslaten enzovoort. Komt goed. Een klein beetje zorgen is zijn vast gewoon gezond :D

5 jaar geleden

Ik heb dr ook last van... Om knetter.psychische van te worden heb vooral enge angsten dat me zoontje niet wakker word of dat manlief niet meer wakker word door een hartstilstand of allemaal gekke dingen die met de dood te.maken hebben. Ben ermee naar de ha geweest en die zei dat ik veel te veel met de dood bezig ben en moet het los te laten mja die beste man heeft makkelijk praten.

5 jaar geleden

Je bent zeker niet de enige! Ik bedenk me ook vaak enge scenario’s, maar wel echt alleen angst tov de kids. Ik heb wel cognitieve gedragstherapie gehad om ermee om te gaan. Kan je wel helpen anders te denken.