5 jaar geleden

Je hebt ook gelijk.. ik heb geluk. Om de twee uur lijkt me heavy, maar veel respect voor jou! Jij doet het ook maar voor jouw twee wondertjes. :)

5 jaar geleden

Je onzekerheid is volledig normaal hoor..maar heel eerlijk heb je het echt onwijs getroffen met haar nachtritme, ook al is die nu wisseld. Had er heel wat voor over gehad, hier kwamen ze om de drie uur en mijn jongste zelfs een periode om de 2 uur.. en nog komt hij 1x per nacht ( word in januari 2).. dus als ze dit vol weten tr houden zal ze denk ik snel door slapen.

5 jaar geleden

Ja, precies zo! Iedere nacht is weer anders en eigenlijk vind ik het niet zo erg. Zij moeten ook wennen aan alles. Het komt wel dat zij iedere nacht doorslapen! Alleen wanneer.. geen idee ?

5 jaar geleden

Heel herkenbaar jouw verhaal. Ons ventje schilt 3 dagen met jullie dochter! En ook geen peil op te trekken hoe hij snachts slaapt... soms wordt hij snachts wakker geven we een fles en drinkt hij niks of maar weinig.. geen honger dus.. ja knuffelhonger misschien :) en inderdaad even wiegen en slaapt weer braaf verder.