3 jaar geleden

Wat superfijn dat je de papa van je dochter zoveel vrijheid geeft om haar op te halen en je dochter de tijd met haar papa gunt! Ik zou het zo fijn vinden als dat hier ook zou zijn :( Jammer dat ze die vrijheid niet nemen dan.

3 jaar geleden

Ik weet dat je het goed bedoeld Melia maar dit verhaal zit zo anders in elkaar! Zoals ik al zei mogen de vader van Kira en zijn vriendin Kira altijd ophalen, haar bellen, haar appen etc etc maar doen ze het allemaal niet... maar ondertussen ga je wel bonusmoedertje spelen vóór de buitenwereld, snap je waar het steekt bij mij? Vandaar pronken met andermans veren, dat is wat er gebeurd. Voor de rest geen slecht woord over haar want ze is lief voor Kira wanneer ze met haar is, maar dat is één dag één nacht en daarna gebeurd er precies niks meer. Voor Vaderdag koop ik ook altijd een kado voor haar vader, omdat hij haar vader is, daar gaat het ook allemaal niet om. Het hele punt heb ik al gemaakt in mijn blog. Ik doe/deed zo m’n best maar het moet van hunzelf komen hè, ze doen het niet zo ontzettend jammer!

3 jaar geleden

Precies dit, dankjewel! ❤️🙏

3 jaar geleden

Hier mogen ze haar zo vaak ophalen als ze willen maar doen ze het niet! Ze doen niet hun best, ze maken het er zelf maar. En dat is het hele probleem.. en dat irriteert me al heel lang, maar wel voor de buitenwereld doen alsof je best mom bent (bonus moeder) terwijl je geen moeite doen om haar vaker te zien, dat steekt mij!! Ze weten dat ze altijd welkom zijn en haar altijd mogen halen, maar dan moeten ze het wel doen... Contact is wel goed, altijd goed geweest omdat ik mijn irritaties bij me hield.