5 jaar geleden

Wat fijn zeg dat je dochter alsnog een lieve leuke papa heeft! Hopelijk blijft haar behoefte om haar vader te zoeken weg het zal hoogst waarschijnlijk toch een teleurstelling brengen. Geniet lekker van jullie gezin ❤️

5 jaar geleden

Hier ook zo.. Mijn dochter inmiddels bijna 13 heeft haar biologische vader (of inmiddels noemen we hem zaaddonor gewoon omdat hij de titel vader niet verdiend) ook nog nooit gezien. Nou is hier wel het een en ander aan vooraf gegaan. Ik kreeg toen zij 4 maanden was een nieuwe relatie en dat is haar papa geworden, heeft haar ook opgenomen als zijn eigen dochter (zo bijzonder en dankbaar!) Ze weet ervan en heeft er geen behoefte aan te zoeken, nu nog niet tenminste. En komt dat moment wel, doen we het samen. Maar voor nu zegt ze al een paar jaar: mama, ik heb een hele lieve papa, die van me houdt, voor me zorgt en er voor me is.. dat heeft hij nooit gedaan.

5 jaar geleden

Ja dat is zeker waar! Het blijft ook lastig om iemand anders zijn gedachten te lezen of zijn gevoelens te begrijpen, ik persoonlijk zou mezelf nooit in kunnen beelden dat ik een kind op de wereld rond heb lopen of naja in de zelfde stad waar ik niet naar om kijk ? maar het is wat het is ?

5 jaar geleden

Het blijft toch vaak wat je niet kent mis je niet. Misschien dat hij daarom niets heeft laten weten of horen want het is natuurlijk heel makkelijk net te doen alsof als je gewoon doet alsof het niet bestaat. Gelukkig zie jij en een heleboel andere mensen wel de waarde van jou kindje.