9 jaar geleden

Bedankt voor je lieve reactie1 bij ons is er wel heel veel onderzoek gedaan omdat ze eerst dachten dat ze veel heftigere dingen moest hebben als alleen maar een melk allergie. De artsen waren namelijk van mening dat ze er geen verstoppingen van kon krijgen........ Ze heeft vanaf 3mnd tot 9mnd wekelijks darmspoelingen gehad. Pas toen we met de koemelk stopte. Dat zingen werkt echt. Suzannah kan soms echt lang op de wc zitten en dan wil er niks komen. Ze heeft dan aandrang maar er komt niks, en dan gaat ze Olifantje in het bos zingen en is ze met 5min klaar :D Ik hoop dat Martijn het ook graag gaat doen!

9 jaar geleden

Jeetje Sandra dat is ook zeker niet leuk! Wel een goede tip van dat zingen, dat doen Martijn en ik graag samen. Het bellenblazen wordt nu echt een 'moet-je' en dat is nu ook weer niet de bedoeling. Er is geen nader bloedonderzoek gedaan of het lichamelijk nog ergens fout zit bij Martijn, maar die indruk heb ik nu niet meer. Nu hij een beetje van zijn angst af is en er echt grote poepbroeken tussen zaten, denk ik niet dat hij allergisch is of iets dergelijks. Gelukkig maar, want als ik jouw verhaaltje lees is dat nog veel heftiger...Ik duim met je mee!

9 jaar geleden

Super dat het allemaal zo goed geholpen heeft zeg! Hier ook al vanaf de geboorte problemen met poepen, helaas voor Suzannah was het niet omdat ze het zelf ophield maar omdat ze niet kan poepen door KMA. Ze is nu 3jaar en het vormt nog steeds een probleem. Ze is nu weer volledig KM vrij en het gaat nu redelijk goed. Wat bij haar ook goed helpt is zingen als ze op de wc zit. Dit geeft een bepaalde natuurlijke druk op de endeldarm waardoor het pijnlijke van het poepen verminderd word en dan gaat het makkelijker voor haar. Ik hoop dat ze op den duur helemaal normaal kan gaan maar ik heb er voor nu nog een hard hoofd in.