4 jaar geleden

Tja als de kinderen leuk samengaan vind ik het niet erg. Ook wel gezellig, maar niet voor het gemak. Hier willen ze dan logeren. Prima, dat kan, door mijn kinderen worden dat er dan 2. ( wel van vrienden) maar ik heb er wel een probleem mee dat als ik 10 uur afspreek ze pas om 11 uur aan komen waaien. Dus nu met de kinderen afgesproken dat er niet meer gelogeerd word als wij zondags nog ergens naartoe willen ?

4 jaar geleden

Precies dat!

4 jaar geleden

1 keer kwam een moeder vragen of haar kind met die van mij kon spelen omdat ze een uurtje later vrij was dan normaal. gaf eerlijk aan of ik wilde oppassen en vond het niet erg omdat we weten dat de meiden goed et elkaar kunnen.

4 jaar geleden

Ik ken het (nog) niet van school omdat mijn zoontje naar speciaal onderwijs gaat en mijn dochtertje op het peuterklasje zit. Echter word ik hier door mijn buren in de zomer wel gezien als de gratis oppas. Vanwege de veiligheid van mijn kinderen blijf ik altijd buiten om op ze te letten maar dat is voor andere ouders blijkbaar een vrijbrief om hun kind ook meteen naar buiten te dumpen. Het is zelfs een keer zo erg geweest dat mijn kinderen met het buurmeisje aan het spelen waren... We zien mama vertrekken zonder een woord(we dachten papa is vast thuis dan) maar nee papa kwam ineens 20 minuten later aanfietsen.. Ik vond dit te bizar voor woorden. Het zorgd er voor mij helaas wel voor dat ik eieren voor mn geld kies en dus niet vaak meer thuis blijf voor buiten te spelen.