3 jaar geleden

Haha, jeetje. Gelukkig ben je thuis en heb je goed gehandeld. Wat een gedoe nu allemaal he, (kids met) die snottebellen.. Fijn dat ze weer naar school zijn! :)

3 jaar geleden

Gelukkig zijn onze beide kinderen, na wat gedoe, nu alle twee op school. Vrijdag contact met school van dochter gehad. Ze was toen al 1,5 week thuis, verkoudheid werd minder dus school zei dat ze weer mocht komen. School van oudste was niet goed op de hoogte van de beslisboom. Dus kreeg vanmorgen eerst te horen dat hij niet mocht komen. Ik beslisboom opgezocht en daar staat dat je bij milde klachten, die 7 dagen na eerste 'ziektedag' er nog zijn wel weer naar school mag. Dit samen besproken met afdelingsleider en die kwam toen met mij tot conclusie dat hij toch wel naar school mocht. Helaas was papa al weg en kon ik zoon naar school brengen (sbo buiten onze woonplaats). Dus ik ben net weer thuis 😅.

3 jaar geleden

Wat sneu he.. Ik hoop dat je dochter vandaag gewoon weer naar school mag ;-) Ik heb extra zakdoekjes in de tas gedaan.. en gezegd "zelf snuiten in een zakdoekje, niet aan juf vragen haha" 😃 Succes!

3 jaar geleden

O dit kon het verhaal van onze dochter van 4 zijn. Ik heb nu beide kinderen verkouden thuis. Ik hoop zo dat ze maandag weer naar school mogen. Ze worden er gek van, paar dagen school, dan weer thuis. Ze missen het 'normale' leven zo. Dus ik vind dat je af en toe best mag klagen! Zo zielig om je kind zo te zien.