4 jaar geleden

Zo naar... Heel herkenbaar. Door merg en been.... Jij weet waarschijnlijk het áller beste van iedereen in de wereld wat hij nodig heeft. Tips zijn altijd fijn, maar vertrouw vooral op jezelf. Op jouw moedergevoel (instinct!). Je zoontje kan wellicht ook zelf op een rustiger moment (lekker op vakantie) aangeven wat er in zijn koppie om gaat; Waar hij mee geholpen is. Sterkte en succes!

4 jaar geleden

Weleens aan een mp3 knuffel gedacht? Hier kunnen papa en mama zelf verhaaltjes, liedjes en zinnetjes op inspreken. Zoals: als je mama/papa mist, knuffel dan heel hard met mij of zijn favoriete verhaaltje voor het slapen gaan. Is de kleine bij papa is door de knuffel mama ook bij hem (en andersom). Vroeger heette zón soort knuffel Snurkey.

4 jaar geleden

Ik ben bij mijn ex weggegaan toen mijn dochter vijf was zij is echt een mama's kindje heel vaak wou ze niet naar der vader om het weekend maar ik moest der verplichten en dat was ook moeilijk en nu is ze elf en gaat ze vanaf september bij der vader wonen en is ze elk weekend bij mij maar dit is alleen vanwege der nieuwe school waar ze heen gaat dat ze daar gaat wonen

4 jaar geleden

Valt idd niet mee. Wij deden daarom vroeger 2 weken achter elkaar toen ik als kind van gescheiden ouders heen en weer ging. 3 weken is ook heel lang. En juist een uitzondering werkt dan voor de kids juist averechts.