9 jaar geleden

Ik noem dat het 'worst case scenario' spelletje en daar ben ik een kei in!!! Gaan we een keer lekker naar Texel; ik kan me alleen maar bezighouden met bedenken hoe ik mijn kindertjes uit het water kan vissen als ze van de boot vallen. Was daar maar een 'uit'-knopje voor!!

9 jaar geleden

Hi Marije, ik heb nog wel wat tips voor de reis! Je kindje goed voorbereiden, regelmatig met haar praten over wat komen gaat (voor zover ze dat kan begrijpen) en misschien een boekje erover lezen (Ikke gaat vliegen). Ik had cadeautjes meegenomen, ik had allerlei kleine speeltjes verzameld (veel van de Action) zoals kleurtjes, klei, boekjes, die ze om het uur mocht uitpakken. Oh ja en lekker snacks (niet teveel kleurstof en suiker) zoals crackers, rozijntjes, knijpfruit etc. Veel plezier!

Whahahaha ik herken dit! De eerste keer vliegen met ons meisje (toen 11 maanden) was op de terugreis ook een 'ramp'. Gillen, huilen, overstrekken. Niet leuk en dan duurt die reis van Rhodos terug naar Amsterdam lahang). Nu weer een vliegreis geboekt (juist, naar Tenerife hihi). En echt, ik kan me nu al druk maken en suf piekeren hoe we het dit keer gaan doen en hoe het zal gaan. Ik bereid me op het ergste voor: vijf uur met een gillend kind op schoot..... whaaaaa maak me gek! Alhoewel, ons meisje is nu ruim 1,5, dus wat ouder. En met jouw verhaal in mijn achterhoofd komt het vast goed! Enne, hier was de vorige keer papa mee, dus die weet 'gelukkig' hoe het was.

9 jaar geleden

STORY OF MY LIFE