9 jaar geleden

Klinkt heel herkenbaar dit stukje. Ik ga er maar vanuit dat het vanzelf beter wordt hihi

9 jaar geleden

Ja ik vind het ook niet makkelijk maar ik heb wel gemerkt hoe moelijker wij doen hoe meer onze zoon moeilijk gaat doen. We trekken ons er tegenwoordig niet zoveel meer van aan en dat werkt. Vaak denk ik van mmm 2 1/2 boterham met veel gezonde dingen en zijn fruit 's morgens ach laat maar. Als het echt te weinig is dan wil ik wel eens youghurt met haver en speltvlokken en rozijnen geven maar je kan weinig doen als ze niks willen of van plan zijn om je eethoek te "schilderen". Wel eet hij met zijn handen, lepel of vork maar net hoe zijn pet staat en die lepel moet dan ook nog eens de grote mensen lepel zijn anders kunnen wij onze lepel afstaan. Zo af en toe, als ik zin maak dan maak ik zijn favorite recept klaar, bruinebonen met appel, rundvlees en tomaat, en dat gaat bijna helemaal schoon op.

9 jaar geleden

Die van ons eet maar wat hij wil, de discussie win je nooit gevolg ene dag eet hij goed de andere dag alleen zijn vlees of zelfs alleen de vla so be it. Hij eet voldoende andere dingen, dol op fruit dus lekker boeiend het avond eten, het is tenminste gezellig aan tafel! En de hond zit er graag onder!

9 jaar geleden

Ik herken het niet, maar heb voordat de uk geboren werd mij heilig voorgenomen om mij aan tafel nooit te ergeren. Nu zijn hebben wij ook geluk gehad met een kind wat alles dat op tafel staat uit wil proberen. Het ene vind hij lekkerder, het andere minder. De ene keer eet hij alleen z'n vlees, de andere keer moet het vlees het onderspit delven voor de broccoli. Wij hebben zo'n abonnement op zo'n maaltijd box, blijkt dat die smurf van ons net zo smakelijk van de quinoa met veldsla geniet als van pasta of boerenkoolstamppot.