9 jaar geleden

wat een gedoe allemaal hoe kun je dan nog een verwijzing voor een seconopinoin krijgen als je huisarts niet eens mee werkt tegen beter vermoeden in hoop ik dat je dinsdag wel een goed bezoek gehad heb. Gelukkig durft je dochter nu wel voorzichtig te slapen. Ik kan me wel voorstellen dat je het soms veel te druk hebt om te bloggen.

9 jaar geleden

Nee, mijn huisarts besloot ineens om geen verwijzing te geven.....aaaaah!!! Dus dinsdag afspraak met kinderarts voor verwijzing, kijken of zij wel meewerkt. Afgelopen week is wel oke gegaan, bij dag drie durfde ze eindelijk te slapen dus dat deed ze dan ook voor paar uur. Nu helaas wel ziekjes met overgeven en buikpijn dus zullen zien of ze morgen gaat, dankjewel voor het bijhouden van mijn blog :) laatste tijd geen tijd voor mamaplaats of andere nternet dingen,

9 jaar geleden

Ben je wat wijzer geworden bij de huisarts en is het gelukt voor de doorverwijzing? Heel veel sterkte met de nieuwe week van de psz en de rest.

9 jaar geleden

Dankjewel. Morgen heb ik gesprek met huisarts voor verwijzing kinderarts. Ze heeft het vanmorgen volgehouden om 3 uur wakker te zijn, waarvan wel bijna een uur wrijven jn der oogjes en alles er aan doen om in slaap te vallen. Gelukkig heeft ze nog wat gegeten en gedronken. Denk dat ze nu tot een uur of 4-5 gaat slapen en dan rond half 8 gaat ze weer slapen.