3 jaar geleden

Wij hebben zoiets meegemaakt met een kinderdagverblijf op kleine schaal. Onze zoon heeft temperament, en aangezien hij nieuw was hij haar aan het uit proberen. Hij kwam van een gastouder maar omdar hij een broertje had gekregen, pasten ze er samen niet bij helaas. Na 4 weken kregen wij te horen dat hij niet in de groep paste en dat ze ons wegstuurde omdat ze aan haar groep moest denken😅. Ik weet, onze zoon is niet heel makkelijk, maar als leidster van zoiets, moet je daar toch mee om kunnen gaan. (Er was ook een 2de (inval) lekdster die het echt belachelijk vond). We zijn naar een groter dagverblijf gegaan, waar hij vanaf dag 1 op zijn plek zat. Bij de peuter bleek hij een voorbeeld kind en sinds ie op de basisschool zit zingt ie weer heel de dag. Ons kind had dus uitdaging nodig en is wel druk, maar mankeert verder niks😅😗. Ik heb er heel lang last van gehad, me afgevraagd of er echt niet wat hem aan de hand was. Terwijl het dus waarschijnlijk niet de juiste leidster op de juiste plek was. Fijn om te lezen dat het ook op andere plekken voorkomt. Twijfel please niet aan jezelf!! Fijn dat hij t nu naar zn zin heeft!!

3 jaar geleden

Tjee dat begint al op tijd helaas komt dit vaker voor ook als ze ouder worden mijn dochter is bijna 16 en kreeg gewoon te horen dat ze wel beter kon met het betreffende vak , hoezo beter al bijna 4 jaar er moeite mee hebben mede door het begrijpend lezen en dan zo.n opmerking erbij zetten je duwt het kind gewoon in een hoekje en ze krijgen nog meer vaalangst . Ik vraag mij af zijn de leerkrachten ( sport of school) wel capabele genoeg om les te geven aan je zoon of dochter ? Fijn voor je zoon dat hij nu leuk kan en mag dansen hopelijk op nog vele jaren en heel veel zelfvertrouwen.

4 jaar geleden

M’n moederhart doet pijn als ik dit lees.. wat een %#* Ben blij voor Bram dat hij nu lekker kan dansen!

4 jaar geleden

Oh wauw wat een ongelooflijk slechte onprofessionele reactie vd eerste dansjuf/eigenaresse. Ik ben zelf ook peuterdansjuf en moeder van 4 kinderen. Elk kind is anders dat is al zelfs zo bij mijn eigen kinderen. De een heeft wat meer tijd nodig om te wennen aan een vreemde omgeving, nieuwe kindjes en een juf. De ander huppelt gelijk mee. Al moet een kind een heel jaar wennen met ouders dan is dat maar zo en moet je het kind de tijd geven om te wennen. Als peuterdansjuf moet je dat weten en je ziet dat gauw genoeg of een kind de ouder echt nodig heeft. Andersom komt natuurlijk ook voor dat de ouders het kind niet kunnen loslaten maar als juf moet je ook daarmee om kunnen gaan. Gelukkig heb je voor je zoontje toch nog een leuke peuterdansles gevonden.