7 jaar geleden

Tussen de eerste en de tweede zit 23 maanden net geen 2 jaar dus. Tussen de tweede en de derde zit 2 jaar en drie maanden ( er moest eerst nog even getrouwd worden????) ik vind het ideaal zeker nu ik "los" ben overdag!! Zo zaten ze redelijk snel allemaal op school. En hoe het verder gaat onderling.. Precies zoal het hoort met broers en zussen ze kunnen niet met maar zeker niet zonder elkaar????

7 jaar geleden

Bij onze kids zit op een paar dagen na drie jaar verschil... was niet de bedoeling... was toen de oudste 1 en 1,5 was zwanger maar zijn beide niet goed geëindigd... ik zie zeker de voordelen van 3 jaar verschil... de oudste luistert goed, snapt veel en is hartstikke makkelijk... misschien was minder leeftijdsverschil Makkelijker of fijner geweest maar dat zal ik niet weten want die situatie is niet op ons van toepassing... nu de jongste 1 is zie ik dat ze steeds meer samen ondernemen en echt veel plezier hebben... en als de oudste naar school is heb ik alle tijd voor de jongste... het komt zoals het komt... en dan is het zoals het is...

7 jaar geleden

Wij verwachten ons tweede kindje in december, zit dan ook 1 jaar en 8 maanden tussen dus wel heel leuk om dit te lezen! Wij moesten 3 jaar wachten op onze eerste en er is ons verteld dat zonder medische hulp zwanger worden erg moeilijk zou worden. Tadaaaaa, tweede maand zonder voorbehoedsmiddelen waren we zwanger!! Wat een wonder! Heel blij mee! Maar zo zie je maar, het is soms niet te plannen.

7 jaar geleden

Bij ons zit er tussen de oudste en middelste 1,5 jaar. Tussen de 2e en 3e zit 1 jaar 9mnd. En nu geheel onverwacht (had koperen spiraal) komt er na 7,5 jaar in februari 2017 nog een bij. De 1e 3 zwangerschappen bewust zo gepland, voor zover je het kan plannen. Maar deze zwangerschap dus niet, hihi. Maar omdat m'n meiden nu al n stuk ouder zijn, 10, 9 en 7,5 zal het ook wel makkelijk zijn, omdat zij meer hun eigen kunnen doen.