5 jaar geleden

Is er niet teveel spanning voor uw dochtertje? Wij hebben op dit moment een zenuwslopende periode vanwege mijn operaties, en zij voelt alle spanningen aan.. ging ineens niet meer slapen. Naast dat, heeft ze sowieso wat slaapproblemen, en dit klinkt zweverig. Maar ik heb haar laten doormeten en druppels op natuur basis gekregen aangepast op haar, en tijdens lever/galblaas en darmen tijden slaapt ze dan weer lekker door. Ook voor mezelf want ik zat aan de slaappillen en vond dit niet de juiste reden. En had net als mn dochter dezelfde klachten waardoor ik wakker lag. Genoeg informatie te vinden op interner over orgaantijden. Misschien heb je er wat aan dit is ook niet fijn voor jullie..

5 jaar geleden

jeetje zeg wat heftig. soms weet je het gewoon niet meer. Goed om verder onderzoek te laten doen. Hoop zo dat dit helpt.

5 jaar geleden

Oooo ik word helemaal gek ja echt leterlijk. Mijn dochtertje slaapt pas om 23.30 ik kan dan pas mijn slaap mediactie innemen en slaap pas om 2 uur. Vervolgens sochtends allebij super sjagerijnig en veel ste moe. Ik enorme pijn omdat ik een spierziekte heb die veel meer pijn doet en stijf zijn als ik amper slaap. Dochterlief jankt de hele dag om leterlijk een scheet ja serieus. Alle tips en adciezen hebben we al gehad. Ik mocht alleen niet bij haar gaan liggen. Ik heb haar 3 weken in mijn bed geprobeerd te laten slapen maar dit werd gezien als een kans om al mijn spullen te slopen zodra ik de kamer verliet. Nu heb ik onderzoeken aangevraagd om te kijken of haar probleem medisch psychisch of gewoon gedrag problemen zijn.

5 jaar geleden

Idd hoe heet die groep