Mijn man en ik doen voor ons zoontje rond de 150 met sinterklaas. De svhoenkadotjes nog niet mee gerekend. Maar bij die 150 zit wil 75 voor een jaarkaart voor een binnenspeeltuin bij. En ja hier ook playmobil is toch mooi maar wel prijzig. En vullen het op met wat kleine kadotjes. En dan krijgt hij van opa en oma nog rond de 75 van de ene tante een kado rond de 20 de andere tante doet het rond de 10 en de oom rond de 20. Maar met kerst is het een kleinigheidje zoals nieuwe slofjes of een leuke one si. Beetje overdreven veel vind ik soms want vroeger kregen we voor 25 per kind. En hadden geen opa's en oma's of ooms en tantes. Maar ja ach, die ene x in het jaar mag hij best verwent worden. Heeft het dan ook echt verdient. En ja ieder doet het op zijn of haar manier. Belangrijkste vind ik nog altijd het is een kinderfeest. En als de papa's en of mama's niet veel te besteden hebben is een kleurboek met kleurtjes ook heel leuk om te geven

6 jaar geleden

Sinterklaas is hier ook een gekkenhuis! Wij besteden voor ons zoontje ongeveer €100,- en voor mn neefje €50,- zij doen dat andersom ook, dus €100,- voor hun eigen zoontje en €50,- voor ons zoontje en dan nog cadeautjes van oma&opa, opa en tante. Wij doen dit wel gespreid over 2 dagen. En dan dus nog kerst, maar dat houden we wat kleiner.

6 jaar geleden

Ik geef veel meer uit en dan komt alles van de opa,s en oma er nog bij.

6 jaar geleden

Hier doen we normaal €100. Nu vieren we het ook 1 avond met de schoonfamilie en hebben daar voor €25 cadeautjes. Die €25 hebben we wel van de €100 afgehaald anders wordt het echt teveel. Ik weet soms genees meer wat ik moet kopen. Hier ook vooral Lego en playmobile.