10 jaar geleden

mijn dochter wilde ook eerst niet bv uit een flesje. ik heb het zelf geproefd en het afgekolfde melk smaakte vies, naar metaal ik slikte ijzertabletten ivm met keizersnede en ben daar mee gestopt. toen smaakte het beter. Het heeft wel even geduurd dat ze een volledige voeding uit een flesje dronk. bij 5 maand dronk ze 220cc. we zijn met 2maanden begonnen en dat lukte niet en toen een pauze genomen en er achter gekomen wat er mis was en toen ze bijna 3 maand was donk ze ineens 50 cc uit de fles met een platte speen.

10 jaar geleden

Bedankt allemaal voor jullie reacties en tips. Ik heb eerst ook regelmatig de fles gegeven met afgekolfde melk, totdat mijn kolf kapot ging.. Ik had nieuwe onderdelen besteld, maar niet meer gebruikt.. Gister dronk ze 90 cc in 10 minuten. Wauw ik was helemaal blij. Vandaag gaan we voor de 120 cc!

10 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem gehad. heb 7 maanden borstvoeding gegeven. Tussendoor wel eens de fles gegeven, dat ging altijd prima. totdat het moment komt dat je wilt stoppen, voor meer tijd voor jezelf, zodat anderen ook eens de fles kunnen geven. We hebben ook van alles geprobeerd. diverse flessen, spenen. ze wilde ook geen fopspeen, nog steeds niet gelukkig. we hebben het ook een kopje gedaan, dat wilde ze wel. is wel een gedoe. en ineens wilde ze uit een fles drinken. volhouden is moeilijk, maar het komt goed.

10 jaar geleden

misschien een andere flessenspeen?