8 jaar geleden

LOL man tādas kastes ir skolā. Visa mana skola ir tā saacumā Eko skola . Mēs vācam makalatūru šādās kastēs. Mūsu klases zēni nesa makalatūru un nolēma palēkās pa miskastēm kur jāmet makalatūra

8 jaar geleden

Ik deed het wel. Nu niet meer. Ik plaats inderdaad ook alleen nog maar foto's waarop ze niet (goed) te zien zijn. Of alleen een deel zijkant of achterkant. Zo genieten vrienden en verre families toch een beetje mee, maar sluit ik ook een hoop misbruik uit!

8 jaar geleden

Dat is inderdaad ook een belangrijk aandachtspunt! Nog meer redenen om het niet te doen. Ben wel benieuwd of we je hond nog eens op een billboard mogen bewonderen ;)

8 jaar geleden

Ik plaats nooit foto's van mijn dochter op Facebook. Niet alleen vanwege de gruwelverhalen die je hebt beschreven, maar ook omdat alle foto's hoe dan ook eigendom zijn en blijven van Facebook. Verwijderen heeft geen zin, ze blijven bij hen op de server staan. Daarnaast mogen zij zonder toestemming jouw foto's gebruiken voor reclame of op een billboard. Ik val ook niemand aan die wel allerlei foto's op Facebook plaatst, iedereen moet het zelf weten. Ik doe het niet. Ik plaats wel foto's van de hond. Hij mag best op een billboard ;-)