's avatar
7 jaar geleden

Ik moest een beetje puzzelen wie je telkens bedoelde, omdat je de ene keer de moeder aanspreekt in de jij-vorm, en de andere keer opeens overschakelt in de zij-vorm. Anyway, ik kan me wel heel goed voorstellen dat het mega-irritant is, zo'n mens in je buurt. Voortaan met een grote boog omheen lopen, voor je eigen (geestelijke) gezondheid ;-)

Mamatascha's avatar
7 jaar geleden

Haha ja, het was nu sneller om zelf achter dat jongentje aan te gaan, tegen de tijd dat ik zijn moeder had kunnen halen was hij vast al veel verder geweest, en vlakbij een spoor en inderdaad veel autos vind ik dat niet zo prettig. Het blijft een klein kind natuurlijk, en kan het niet over mijn hart verkrijgen dat daar wat mee zou gebeuren. Ook al mag k t joch niet. Zal volgende keer wel zijn moeder aanspreken denk ik..

Loes van der Leer's avatar
7 jaar geleden

Wat een rot situatie zeg!! Ik had alleen wel hier even wat dingen anders aangepakt.. Namelijk, i.p.v hoogzwanger achter zo'n kind te rennen, had ik dat dus echt NIET te gedaan (tenzij er een drukke weg zit tussen de speeltuin en jullie straat). Je had beter bij die buurvrouw aan kunnen bellen en die moeder op haar verandwoordelijkheid kunnen wijzen! Nu irriteer jij je en draai je er ook nog voor op! Ookal mag je zoontje dit kind, ik zou er lekker mee breken want hij én zijn moeder zijn duidelijk geen goed voorbeeld voor hem.. Niet leuk, succes!