's avatar
7 jaar geleden

Ik had bij de 2e mijn vriendin gevraagd zodat het voor mijn ouders toch een verrassing zou zijn. Helaas ging het met de derde niet helemaal goed. Na controle werd ik naar het ziekenhuis gestuurd en daar werd besloten dat ik wee-opwekkers ging krijgen. Mijn moeder was op dat moment al op onze kinderen aan het passen. Dus als je dan niet na de controle terugkomt moet je toch wel iets laten weten.

's avatar
7 jaar geleden

Ik werd van de 2e ingeleid, maar het wilde niet vlotten en dus belde ik naar mijn ouders dat mijn dochter daar die nacht moest logeren want het zou pas morgen komen. Vlak nadat ik opgehangen had barstte mijn weeën in alle hevigheid los en een paar uur later belde ik dat ik bevallen was. Dat was uiteindelijk dus toch een hele verrassing, erg leuk!

's avatar
7 jaar geleden

Ik werd ingeleid bij beide. Eerste 40+10, niemand verteld, 's nachts bellen met het nieuws. Bij de tweede eerst de oudste om 7.30u naar kdv gebracht, toen wist nog niemand het. Duurde toch iets langer dus dus om 17.30 schoonouders gebeld of zij oudste konden halen, mijn ouders toen ook bericht gestuurd, vond het zo raar idee dat mijn schoonouders het wel wisten en mijn ouders niet... 19.15 de jongste geboren, dus konden snel weer bellen;)

's avatar
7 jaar geleden

De oudste was een weekend bij mijn ex toen mijn vliezen werden gebroken dus toen toch een verrassing. De jongste: ja dat was geen verrassing maar we hebben ze niet gelijk gebeld ;-)