7 jaar geleden

mijn 2e kindje werd ik in de 4e maand zwanger na de 1e bevalling. Na de 2e bevalling werd er mij verteld, dat ik voor mijn lichaam beste half jaartje kan wachten, liefst 9 maanden.

7 jaar geleden

Beste SWOOSYQ. Oceana en Arya zijn mijn enigste twee kindjes. Meadow komt mij niet bekend voor ook kwa naam niet, Wouter en ik hebben geen kinderen uit vorige relatie's maar zoals ik al zij nog een kindje is zeer welkom. :)

7 jaar geleden

Ik lees steeds: ik heb 2 dochters, dit wordt ons 3e kindje. Maar ik kan me herinneren dat je nog een kindje had (Meadow). Of heb ik dat verkeerd begrepen? Hoe dan ook! Een gezonde zwangerschap gewenst & gefeliciteerd...

7 jaar geleden

Ik weet niet welke achternaam jullie dochters dragen maar jullie kinderen mogen alleen dezelfde achternaam hebben. Je kunt dus niet zeggen dat je dochters een andere achternaam hebben als je nog een zoon mochten krijgen. De keizersnee, ja dat is lastig. Gelukkig woont je vader heel dichterbij en wellicht kan hij je helpen als Wouter weer aan het werk gaat. Het verschilt per moeder hoe een keizersnee geneest. Het klopt dat je 6 weken lang geen zwaar huishoudelijk werk kan en mag doen. Je mag ook niet autorijden in die tijd. Ik zou je ook niet adviseren om in de 3de week al de stofzuiger te pakken of met een grote emmer sop te gaan slepen. Een emmertje waar max 5 liter in past is nog te doen. Ik heb er heel veel aangehad dat mijn man de eerste 2 weken thuis was en daarna is hij halve dagen gaan werken en zodra ik redelijk hersteld was ging hij weer gewoon zijn 4 dagen in de week werken. Ik kan wel begrijpen dat je een kind waarvan je weet dat deze een ernstige aandoening heeft liever snel los laat dan dat jullie en misschien jullie dochters zelfs er het hele leven voor moet zorgen. Ik hoop voor jullie dat jullie een gezond kind verwachten en dat alles goed zal gaan tijdens de zwangerschap en de bevalling.