10 maanden geleden

Wanneer komt het vervolg? Ik ben benieuwd hoe het afloopt…

10 maanden geleden

Maandag ga ik een nieuw deel plaatsen

11 maanden geleden

Ik vind het allemaal vreselijk wat ik lees. Maar vanuit hun kant genomen, ik snap wel dat er twijfels zijn over het integreren van het geloof in opvoeding. Het wordt allemaal wel eenzijdig vanuit oma geschreven he dit. Niet vanuit de "tegenpartij", als je dat al zo wilt noemen. Er is een kind betrokken, ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat een goede mediator toestaat dat alles door vader betaald wordt en die geen eisen mag stellen. Ik heb dit als kind zelf meegemaakt en alles was goed georganiseerd, dus ik vind dit een vreemd verhaal....

11 maanden geleden

Voor je beeldvorming: een mediator kan alleen adviseren en geen bindende uitspraken doen (tenzij door de rechter die autoriteit is opgelegd.) Dus ja het kan heel goed dat de gesprekken met de mediator geen effect hebben. Vader heeft immers alleen het kind erkend (en mag dus betalen) maar heeft geen ouderlijk gezag. Moeder kan dus alle adviezen van de medioator in de wind slaan. Ik vind het heel goed om te lezen dat vader toch opkomt voor zijn kind en zich niet uit het veld laat slaan. Jammer dat daar de stap naar de rechter voor nodig was.

11 maanden geleden

Dat snap ik. Mijn beeldvorming is prima :).

11 maanden geleden

Nou stel je dat maar gerust voor hoor!

11 maanden geleden

Wat vervelend dat dit jou is overkomen. Ik begreep hun zorgen en twijfels in het begin ook maar dat is geen reden een kindje bij zijn vader weg te houden. Het is geen sekte ofzo. En wat Linda zegt klopt de mediator zit er alleen bij om advies te geven. Ze mag ook geen partij kiezen of haar mening geven.

11 maanden geleden

Wat een mega naar verhaal! Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe! Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om de omgang te weigeren tussen een vader en een kind, die wel super zijn best doet. Ik denk aan jullie.

11 maanden geleden

Wat een macht voor de tegenpartij en wat doen jullie het goed veel sterkte