9 jaar geleden

Vind de reactie van roze wolk is aanwezig wel een goeie, ik,denk dat elk gevoel wat je bedenken kan wel voorbij komt,

9 jaar geleden

Ik had het pas op het moment dat na de pittige bevalling we met zn 2e op de kamer waren mijn dochter in gaar wiegje lag en dacht die is van mij en die pakt niemand me meer af ahahh toen was ik opslag verliefd! Maar tijdens en vlak na de bevalling dacht ik pffff ga dr uit nuuuuuuu .

9 jaar geleden

Ik had ook precies hetzelfde. Mijn man kreeg mijn dochter in zijn handen en had gelijk het idee 'die is van mij!', ik dacht alleen maar he he, die is er uit (wat erg eigenlijk haha). En inderdaad, bij mij ook na drie dagen, toen keek in dat wiegje naast me en ineens zat ik op die "roze wolk", helemaal verliefd en echt het idee: die is van mij! Maar die roze wolk is ook niet altijd nadrukkelijk aanwezig, maar hij is daar gewoon, vaag op de achtergrond :)

9 jaar geleden

Na negen goede maanden zwangerschap kwam onze zoon Nils na ruim 41 weken via een akelige spoed keizersnede ter wereld. Mijn kraamtijd was super. En toen ging mijn man na 3,5 week weer aan het werk. Ik wist direct dat er iets niet goed zat in mijn hoofd. Een postnatale depressie was uiteindelijk de diagnose. Wat heb ik me schuldig gevoeld als ik weer eens dacht dat ik mijn zoon wel aan de eerste de beste voorbij ganger wilde meegeven of dat ik wenste nooit aan begonnen te zijn. Pas nu, nu mijn zoon bijna vijf maanden oud is, ga ik een beetje genieten. Ik hoop alleen maar dat Nils zich later nooit ongewenst heeft gevoeld...