8 jaar geleden

Ik ben zwanger van de derde en verbaas me over de onzekerheid die ik zo nu en dan nog steeds weer heb terwijl ik er echt wel het één en ander van weet ;)

8 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Inmiddels is er een buikje onderweg en begin ik gewend te raken aan het zwanger zijn. En ik vind het superleuk :-)

8 jaar geleden

Lekker genieten en die buik komt er wel hoor! Misschien heb je veel buikspieren die het tegenhouden of ligt je baarmoeder wat dieper. Het spruitje leeft. En wat Lindsey83 aangeeft vanaf nu zal je altijd onzekere momenten hebben en angst om het kwijt te raken voor de rest van je leven. Is het mooiste wat er bestaat dus in positieve zin. Geniet van deze tijd! Ik beviel een jaar geleden met 35 weken en heb echt mijn buik en gerommel gemist!

8 jaar geleden

Hier nu ruim 17 weken zwanger van nummer twee en ook nog geen buik (gek genoeg had ik die bij de eerste al wel rond deze tijd). Ik herken jouw onzekere gevoel helemaal! Bij de eerste bleef ik diep ongerust tot na de 20 weken echo. Nu heb ik iets meer rust gekregen na onze 16 weken echo. Maar na de bevalling krijg je weer een nieuw soort ongerustheid. Je zit in een soort emotionele achtbaan, waar je niet uit zou willen stappen ook al zou je het kunnen! Geniet van ieder schopje en iedere mijlpaal die nog zal komen. Het is een prachtige rit ;)