5 maanden geleden

Hier een bam mama. Al ruim een jaar loop ik tegen het eten aan. Flessenweigering. Mijn kindje heeft reflux gehad en Koemelkallergie. Nu krijg ik zelf emdr van een psycholoog en straks mijn dochter van 14 mnd. Psycholoog denkt ook aan trauma en Arfid. Ze eet wel maar heel selectief. En drinkt amper. 😞 ontzettend zwaar om dit alleen te doen. Elke dag weer die spanning voor zowel mijn dochter als ik zelf.

1 jaar geleden

Wij zitten met onze zoon van 13 onder behandeling bij Accare. Net klaar met de EMDR en nu net gestart met therapie. Van de week zelfs daar wat "nieuws" in mond gehad en zelfs doorgeslikt. Tot nu toe eeg tevreden over Accare. En super trots op onze zoon. Veel sterkte.

1 jaar geleden

Mag ik vragen wie de Emdr heeft toegepast? Ik ben op zoek naar iemand met ervaring emdr bij voedingsproblematiek bij kinderen.

1 jaar geleden

Wat is het herkenbaar. Onze dochter van 3 eet ook weinig/niet. Nu op de wachtlijst voor EMDR ivm trauma waar ze aandenken.

1 jaar geleden

Heel herkenbaar. Dapper van jullie zoon hoor. Onze dochter, nu 9 heeft Arfid en heeft toen ze 6 was 12 weken behandeling gehad bij SeysCentra. Een wereld van verschil maar het blijft als een sluier over haar en ons gezin heen hangen. Moeilijk al die opmerkingen maar jullie doen het goed! Veel succes succes.