5 jaar geleden

Mooi geschreven. Kan me inderdaad voorstellen dat het heel heftig is geweest en vooral ook moeilijk dat je het zelf niet meer weer. Bij onze zoon(bijna anderhalf) ook zo iets mee gemaakt, wel een normale bevalling gehad, maar door veel bloedverlies ben ik hele stukken kwijt en kan ik me de eerste 3/4 dagen nauwelijks tot niets herinneren. Heel raar is dat, nog steeds wel, en ook wel een tijdje meegezeten, maar kon er gelukkig ook wel over praten met mijn man (ziekenhuis heeft pas later erkent dat ze fouten hebben gemaakt waaronder mij de volgende avond na de bevalling al naar huis te laten gaan terwijl ik niet eens zelfstandig op mijn benen kon staan, dus vanuit hun heb ik geen begeleiding gehad). Maar het is niet anders. Het is gebeurd. Heb me er bij neergelegd. Hoop voor jou dat je het ook een plek hebt kunnen geven en dat je toch kunt genieten van de kleintjes.

5 jaar geleden

Herkenbaar verhaal, bleef op 7 cm steken omdat mijn meisje en sterrenkijkertje bleek te zijn. Na 7 uur weeën storm wil je dat niet horen maar je moet. Gelukkig wel mee gekregen maar ons meisje moest ook naar de coveuse afdeling. Heb er nog wel eens verdriet van maar het gaat zoals het gaat. Ze is inmiddels 9 maanden en doet het super.

5 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie zoontjes ! Prachtige namen , ons zoontje heet ook Noud ;-) Heftig na een dag pijn enzo toch een spoedk eizersnee. Mijn schoonzus heeft dat ook gehad :-( hopelijk kun je het verwerken dat het zo gegaan is. Geniet van je mooie zoons! Liefs

5 jaar geleden

Mooi geschreven!