4 jaar geleden

Wat een lieve reactie! Dank je wel! De gemiddelde tijd van klacht tot diagnose ligt nog steeds tussen de 7-10 jaar. Veel te lang als je het mij vraagt! Vergeet niet dat met het verwijderen van je baarmoeder je nog steeds niet klachtvrij hoeft te zijn. Als je plekken hebt buiten je baarmoeder zal een verwijdering van je baarmoeder weinig uithalen. Laat je goed informeren door een endometriose specialist. Heb er nog wel een paar voor je ?

4 jaar geleden

Dank je wel voor je lieve reactie. Echt super fijn! Inmiddels heb ik mijn draai gevonden. In mijn volgende blogs zal hier verder op in gaan ? ?

4 jaar geleden

Hier ook endometriose. Ook na lang doktoren pas een diagnose. Nu geholpen dmv een Novasure behandeling. Dit is het weg branden van het baarmoederslijmvlies. Nu ben ik pijnvrij en geen bloedverlies meer. Ook slik ik de pil continue door. Helaas is dit maar een tijdelijke oplossing van een aantal jaar. Als de klachten terug komen dan word mijn baarmoeder verwijderd. Maar dit is voor nu een goede oplossing, klacht en pijn vrij. Als de kindjes wat groter zijn dan word mn baarmoeder verwijderd.

4 jaar geleden

Jeetje en daar loop je dan al jaren mee! Fijn dat je nu een dokter heb gevonden die wel tijd voor je vrij maakt om naar je te luisteren. Maakt echt het verschil. Ik hoop voor je dat je nu antwoorden krijg en pijn vrij!