5 jaar geleden

Ja echt verschieten. Ik ben thuis bevallen. En doordat er geen medisch team klaar stond is zijn toestand snel achteruit gegaan. Zelfs in het streek ziekenhuis wisten ze de eerste uren niet wat er aan de hand was. Na 3uur kwam er pas een diagnose. Het is natuurlijk heel zeldzaam. Nu gaat het heel goed. Hij is 2x geopereerd en nu een vrolijk ventje van net 1. Hij heeft er helemaal niets aan over gehouden (hij heeft natuurlijk zuurstof tekort gehad) elke dag ben ik dankbaar voor dit wonder

5 jaar geleden

Wat verschieten is het dan!! Wij wisten het met 36 weken zwangerschap pas maar beter dat dan niet lijkt me. Hoe gaat het ondertussen met jullie zoon?

5 jaar geleden

Wauw! Zeer herkenbaar. Prachtig hoe je het hebt omschreven. Mijn tweede kind (zoon) is vorig jaar ook geboren met CHD. Was nooit gezien op een echo. Hij heeft het net aan overleefd...3 maanden in het ziekenhuis in Rotterdam gelegen. Ik krijg kippenvel bij het lezen van jouw blog.

5 jaar geleden

Hij doet het vrij goed. Heedt natuurlijk wel zijn ups en downs maar dat hoort erbij. Zit jij ook op de fb platform groep?