SuusGro's avatar
2 jaar geleden

Wij zijn ook tevreden over de osteopaat. Die van ons is wel wat duurder.. 89,- per keer. Maar heel fijn dat je het zo positief ervaren hebt.

Mamavan2mooiedochters's avatar

Fijn dat jullie een oplossing hebben gevonden. Bij ons eerste dochtertje hadden wij idd ook een tip om langs de osteopaat te gaan. Ze draaide alleen 1 kant op en terug en de andere kant niet. Ze hebben echt gouden handjes. Ik zei gelijk bij een 2e ga ik meteen naar de osteopaat gewoon uit voorzorg zodat ze gelijk een goede groei en ontwikkeling door kunnen maken. De signalen zag ik ook niet meteen, alles is natuurlijk nieuw voor je. En zo gezegd zo gedaan. Met ons 2e dochterje met 6 weken ook gegaan en wat bleek, haar nekje zat vast en haar heupjes stonden wat scheef. We moesten nog wel een keer terug maar wat een ander kind krijg je ervan! Kosten zijn idd prijzig, wij kregen niks vergoed, maar alles voor je kids he! Ik raad ook iedereen aan om langs te gaan na de geboorte, hun voelen vaak meer dan wij kunnen zien. Want vaak krijg je te horen, over een paar weekjes gaat het beter, het lichaam moet even aan het leven buiten de buik wennen. Bij twijfel gewoon gaan!

Michelle77's avatar
2 jaar geleden

Wat fijn dat het zo goed geholpen heeft! Ik ga altijd voor mijzelf naar de osteopaat en toen ik zwanger was gelijk gevraagd vanaf hoeveel weken ze mocht komen voor een check. Al voor die tijd bleek ze toch ook wel krampjes te hebben en een voorkeurshouding ook. Dus naar mijn (ook in baby's gespecialiseerde osteo) en hierna zoveel verbetering. Toen ik voor mijzelf ging, heeft hij haar even snel bekeken, maar was helemaal in orde. o ontzettend fijn. Ik ga eigenlijk nooit naar een fysio, altijd naar de osteo.