9 jaar geleden

Dat "oorlogslitteken" (ik noem het de liefdeskus van mijn zoontje) trekt wel verder weg, ik ben 17 maanden verder en moet zoeken als ik het wil vinden. Ze kunnen het inderdaad heel mooi wegwerken en precies op de haarlijn/bikinilijn plaatsen. Het is niet zo gek dat je zo weinig kan, je hebt wel een grote operatie gehad en echt het komt wel goed. Soms heb ik nog een beetje jeuk ook inwendig en als mijn zoontje op het litteken staat voel ik dat heel af en toe. Nu voelt het nog naar bij je en doet het echt pijn maar met de tijd wordt het wel minder. Je hebt wel gekozen voor een hele bijzondere ouderschap relatie met de vaders van je kinderen. Heel veel succes met ontzwangeren en doe rustig aan, je mag niet voor niks minstens 6 weken niet zwaar tillen en wees voorzichtig met de sportschool. Gelukkig heb je de vaders nog die een hoop mogen doen. Je hebt er 2 en die heb je niet voor niets hoor. ;)

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met het op de wereld zetten van de tweeling!! Succes met ontzwangeren, negen maanden op, negen maanden af zeggen ze wel. Ik ben af en toe nog wel een jankbek merk ik zelf!! Terwijl ik dat eigenlijk niet echt ben. Het wordt wel minder!! Dus wees gerust!! :) :)

10 jaar geleden

mooi geschreven en heel herkenbaar!

10 jaar geleden

hoe herkenbaar! helaas hier nog 'de streep' 5 maanden na mijn zwangerschap van mijn tweede. Terwijl ik hem ook had bij mijn eerste en hij toen ook is weggegaan, maar wanneer???