little.redheads's avatar
4 jaar geleden

Supergave foto! Echt een leuk idee 😁 En volgens mij komt het omdat er met meisjes gewoon een stuk voorzichtiger wordt omgegaan, zeker online.

Maaikey/levenmeteenziekkindje's avatar

Ja ik vind het zelf ook een dingetje. Ik heb eens een foto van mijn dochter gedeeld op een besloten site waar ik op zat voor haar huidziekte. Daar plaatste ik een foto met haar bovenlijfje bloot ivm extreme eczeem en jeuk. Zelfs daar kreeg ik commentaar op want er bestaan gekken. En ja ik weet dat er gekken bestaan maar vind het soms ook wel echt super ver gaan zeg. Overigens de foto is inderdaad fantastisch geworden. Wat heb je een prachtige meid!

Kayleigh.tm's avatar
4 jaar geleden

Ik doe dat gewoon hoor, jou kind jou keuze’s, niet zo druk maken om wat je wel of niet mag. Ik doe wel expres als ze in dr billetjes zit ofzo haar Panini afschermen, maar billen boeit mij bijvoorbeeld ook helemaal niets, als ze daar al zo opvliegerig van worden ☀️ Het is warm denk aan je 💓 we zijn alllemaal naakt geboren!

Mommy.fay.yara's avatar
4 jaar geleden

Jaa ik snap je helemaal! Ik vind dit ook zn lastig punt! Vooral omdat het bovenlijfje op deze leeftijd ook echt precies er hetzelfde uitziet bij jongens en meiden..