9 jaar geleden

Zo, ik heb geen woorden voor. Godzijdank is het met jullie goed gekomen en dat je van elkaar kan genieten. Mijn moeder had ook zware rupturen, binnen en buiten . De dokter handelde langzaam en verkeerd en trok me eruit want ik zat vast, resultaat zuurstof gebrek. Godzijdank hadden wij het gehaald. Ik ben de 3e en laatste kindje. Mijn moeder vond het goed zo .

9 jaar geleden

Pfffff jeetje wat heftig zeg! Ik snap dat je er even over hebt gedaan om er van bij te komen! (Ik heb al even nodig om er van bij te komen..en ik heb het alleen maar gelezen...).

9 jaar geleden

Graag gedaan. Ik heb voor mezelf heel mijn zwangerschap en bevalling op 'papier' gezet. Tranen met tuiten gehuild tijdens het typen. Wat een mooie periode moest zijn was 1 grote zwarte donderwolk. Ik heb hier echt maar een klein stukje van wat er allemaal is gebeurd en mis is gegaan geplaatst. Door het op te schrijven heeft het me enorm geholpen met verwerken. Ik zeg dus DOEN! ;-)

1 jaar geleden

Hoi Oydis, ik heb je berichtje gelezen en herken veel van wat er tijdens mijn bevaling is gebeurd in jouw verhaal. Ik ben 5 maanden geleden bevallen van mijn allerliefste meisje. Met ons kindje ging het gelukkig meteen goed, maar ook in had een “spuiter” (vraag me soms wel af wat de medische terminologie is) en houd dus een erg traumatisch gevoel over aan de bevalling… 1,5 l bloed verloren, paniek in mijn man’s ogen, paniek in de verloskamer.. de heel aanwezige gedachte én vraag: ga ik doodgaan? .

1 jaar geleden

Je verhaal lezen heeft me goed gedaan en het voelt idd goed om het eens neer te pennen. Bedankt dus om je verhaal te delen.

9 jaar geleden

Dankjewel :)