6 jaar geleden

dit was bij mijn vriendin een standaard nacht, en bij afwijkende waarden was het elk uur. endit was 2x per week. Ik weet nog toen ze 10 was had ze een ernstige compilacatie gekregen hierdoor maar weet niet meer wat.

6 jaar geleden

Ik heb het verhaal met tranen uitgelezen....Mijn oudste dochter heeft nu 5 jaar diabetes (is nu 13 jaar) en het is een vreselijke ziekte. Jou verhaal is zo herkenbaar. Als ouderzijnde doe je vreselijk je best om alles te wegen, meten, uit te rekenen en dan gaat het toch niet goed met de bg waarde....zeer frusterend, maar ook zo ongelooflijk zwaar om machteloos toe te zien wat het met je kind doet. Laatst werd er aan mij gevraagd; gaat het nu nog niet beter met je dochter?? NEE!! En het zal ook nooit beter met haar gaan!! Hopelijk heeft ze veel stabiele dagen, want dat is al heel wat....Of de vraag; is het nog niet over?? NEE!! En het gaat nooit meer over!! Soms is er wel eens iemand bij ons thuis en die zien wat je heel de dag allemaal moet doen voor de diabetes. Dan schrikken ze wel hoeveel het eigenlijk is, maar dat ziet niemand aan de buitenkant...Laatst gaf de pomp verstopping aan, dat was smorgens vroeg, dus er moest nog een nieuwe set geplaatst worden....daardoor kwam mijn dochter van 7 te laat op school. Gelukkig is haar juf ook overal van op de hoogte. Diabetes heeft het kind niet alleen....diabetes heeft het hele gezin!! Heel veel sterkte en dikke knuffel voor je meissie♡♡

6 jaar geleden

herkenbaar....onze Jeroen was ook nog maar zo'n klein hummeltje....het heeft idd heel wat impact in je leven maar hij is nu bijna 21 ,in Zweden aan de studie en ik ben supertrots op hem!!????

6 jaar geleden

Ik wil je als mede ouder met een meisje met Diabetes (ons dochtertje is 5 en wij weten het sinds juni), gewoon een hele dikke knuffel geven. Toevallig heet ons meisje Kate Lynn en is ze zo te horen net zo dapper als jullie stoere prinses. Jij bent een top mama en laat je niet gek maken door de vragen. Persoonlijk heb ik liever dat ze vragen stellen, dan dat ze denken dat het allemaal niets voorstelt, 'want ze kan toch gewoon van alles'. Ach en nu ik dit type denk ik 'lekker belangrijk wat ze denken, als ons meisje maar goed gaat en onze grote knul zich niet ondergewaardeerd voelt'. Iedere dag is een uitdaging, maar wat ben ik trots op onze kinderen en nee, het is vreselijk dat de ongeneeslijk ziek is, maar gelukkig heeft ze ouders die het aankunnen om voor haar te zorgen. Er zijn genoeg kinderen op de wereld die het slechter hebben getroffen. Ik knijp mijn handen dicht en doe ondertussen een schiet gebedje dat de vele hoopgevende onderzoeken op korte termijn een succes gaan worden. Succes met jullie meisje! Ps. Wij prikken nog maar zelden in haar vinger. De sensor van Free Libre is echt fantastisch en helpt mij met name 's nachts enorm. Ook voor de leerkrachten is het super fijn dat ze haar zo in de gaten kunnen houden.