8 jaar geleden

Jeetje zeg, wat irritant. Ze lijkt het expres te doen. Want wat is er nou nog onduidelijk na 1x uitleggen dat je het niet wilt?? En ze heeft geen contact meer met jullie en tóch nog foto's op haar account?? Dat kan niet anders dan pest-gedrag zijn. Jaloezie? Maar gelukkig is het probleem opgelost. Goed gedaan!

8 jaar geleden

Ik heb jou reactie eens bekeken, en het kan alleen op de foto's die ik heb gemaakt en zij heeft gepost. Maar we hebben dat wel aan haar laten weten in algemene zin dan (hoeft zij niet te weten dat het niet is ;)) en binnen 5 minuten was het geregeld! Super fijn dat je dit liet weten, alle foto's zijn weg (en ze is super boos, maar goed hebben wij geen last meer van ze zit toch niet meer in de familie)

8 jaar geleden

Erg vervelend inderdaad, vooral omdat je duidelijk aangeeft dat je dat niet wilt. Mijn schoonouders deden het beide ook (gescheiden) en daar heb ik het ook een aantal keer tegen moeten zeggen. Gelukkig luisterden ze wel. Jouw man moet duidelijk zijn, en hopen dat ze er dan gehoor aan geeft. Anders melding maken van misbruik van foto's bij de social media waar ze, ze post?

8 jaar geleden

Is hier niet sprake van inbreuk op portretrecht? Een simpele sommatie zou mijn idee voldoende moeten zijn.