's avatar
6 jaar geleden

Spreek met je ex af en kijk en voel wat je gevoel op het eerste moment zegt. Ik denk dat dat genoeg zegt....

's avatar
6 jaar geleden

Sorry ik sluit mij aan bij watermeisje Je klinkt alsof deze relatie moet Niet slecht bedoeld hoor Maar volg je hart niet je verstand nu ????

's avatar
6 jaar geleden

1 zin in je hele blog zegt genoeg. 'ik doe echt erg mijn best om het te laten werken.' dat moet helemaal niet nodig zijn in een prille relatie. Pas later na paar jaar is dat zo ver. Maar nu nog niet. Misschien pas je dan wel geweoon niet goed genoeg bij elkaar dat zelf door de leifde dat erg zichbaar blijft. Ga met je ex praten. Ik zou zelf je huidige vriend niets zeggen maar dat is aan jezelf.

's avatar
6 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik heb tot nu toe alles van je gelezen en gevolgd...dus weet ook hoe van slag je was toen je bij je ouders zat enz toen je eindelijk die stap had gezet. Ik vind wat hij nu doet een beetje achteraf geluk. Weet hij dat je een nieuwe vriend hebt?! Want dat wil ook nog wel eens steken...geconfronteerd worden wat je niet meer hebt. Uiteindelijk lezen wij wat jij tikt en kunnen we daar alleen op oordelen. Dus nogmaals is het je eigen keuze maar zo blij was en ben je met hem...en dan komt hij weer ff aanvliegen