4 jaar geleden

Hoihoi, wat fijn om te lezen dat het bij jou gelukt is! Ik ben inmiddels weer naar de gynaecoloog geweest en hebben nu de keuze: of onderzoek doen naar mijn baarmoeder of alvast starten met clomid (en dus eerst provera omdat ik ook geen menstruatie van mijzelf heb) en zien wat dat doet. Ik moet er nog even goed over nadenken maar ik denk dat ik wil starten met clomid en intussen wil proberen om af te vallen. Ben al een tijdje geleden weer beginnen met hardlopen, helpt ook goed om je hoofd even leeg te maken! We gaan nog even kijken wat we gaan doen en hopen positief te kunnen blijven ?

4 jaar geleden

Hoi! Ik stopte begin augustus 2017 met de nuvaring. Tegen februari zat ik al aan een cyclus van in de 60 dagen, dus naar mijn gyn geweest in maart 2018. Toen de diagnose PCOS gehad en gestart met clomid (en nieuwe loopschoenen gekocht en weer gaan hardlopen om wat kilo's te verliezen;)). 1e ronde 50mg clomid maar ook telkens Provera omdat ik ook geen menstruatie had van mezelf. 2e ronde clomid 100mg... Eind mei 2018 geen enkel eitje te bespeuren, 2 dagen later opnieuw echo, nog steeds niks... Dan moest ik naar 150 mg clomid en al op intake bij fertiliteit.. eind juni 2018 intakegesprek gehad. Ondanks de provera geen maandstonden maar wat een buikpijn... Ik belde naar fertiliteit of ik de clomid mocht nemen of niet. 'Kom maar eens op controle, we gaan een echo doen om je baarmoederslijmvlies te bekijken'. Goed, op 6 juli 2018 de echo (in de pauze van men werk want ik werk in het ziekenhuis). 'Mevrouw, ik denkdat u zwanger bent'. Say what!? Urinetest gedaan ter bevestiging want men zag slechts een mini vruchtzakje op de echo. En inderdaad.. ik was zwanger en mijn lieve dochter is nu 3 maand oud ?

4 jaar geleden

Het valt niet mee hé! Maar hou nog even vol want het is echt alles waard om dan in eens die positieve test vast te hebben. Succes hoor en ik hoop dat je snel zwanger bent en dat je dan een mooie zwangerschap mag hebben.

4 jaar geleden

Hoihoi, allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik probeer mij nu te focussen op het afvallen en leef een beetje met de dag. We moeten misschien ook maar zien wat de toekomst brengt. Stress is immers ook niet goed? bedankt voor je reactie, superlief! ?