5 jaar geleden

Bedankt allemaal voor de tips, ik ga eens kijken wat gaat helpen. ??

5 jaar geleden

Lastig parket maar het wordt vast weer beter. Ik denk alleen wel dat je uit moet kijken met de overlading van complimenten als hij het wel goed doet, daarmee bevestig je namelijk ook dat het bijzonder is dat hij eerlijk is terwijl dat logisch zou moeten zijn. Een keer; goed gedaan en; dankjewel is vaak genoeg.

5 jaar geleden

Hier is de regel je mag niet jokken, alleen als het voor een leuke verrassing is. ( kom ik onder mijn sinterklaas leugens uit) ik zeg altijd dat ze meer straf krijgen als ik er achter kom als ze liegen, dan als ze gewoon eerlijk zijn. Dan kan ik ook boos worden, maar ik ben bozer als ik er achteraf achter kom. Uit proberen doen ze allemaal. En een leugentje om bestwil heeft ook iedereen. Hou je grenzen aan, blijf het uitleggen.

5 jaar geleden

Misschien is het inderdaad een fase, misschien is hij “bang” voor straf dat hij daarom liegt? Misschien ook niet teveel aandacht opde leugen richten maar hem “helpen” dingen die misgegaan zijn zelf op te lossen, bv als hij iets omstoot niet boos worden maar zeggen pak even een doekje en help maar met opruimen en als hij dan begint met jokken zeggen geeft niet ik heb het ook niet gedaan maar we ruimen het toch samen op, zo iets?