's avatar
9 jaar geleden

Alsof je na zo'n praatje ineens je bakfiets gaat inruilen voor een andere. haha. Overal zitten voor en nadelen aan, maar ik denk dat Babboe een goed merk is. En natuurlijk kun je er niet mee door de bochten scheuren. Zou het knap vinden als mensen dat wel kunnen trouwens. Gelukkig ben jij erg blij met je bakfiets en kunnen wij er ook een beetje van meegenieten! ;)

Annemiek2's avatar
9 jaar geleden

Nou zeg das ook niet een leuke ervaring van de fietsenmaker, maar goed dat je niet gevraagd bent om hem te testen en wel de bakfiets. Balen van die lekke band. Het is wel raar als je met een bakfiets aankomt dat hij je een andere wil verkopen omdat deze niet goed zou zijn volgens deze man. Zou hij jaloers geweest zijn omdat je wel daar een bandje liet plakken maar niet daar geweest bent voor een bakfiets die je eigenlijk gekregen hebt om te testen? Zolang jij er maar plezier van deze bakfiets hebt is het goed. Verder maar laten kleppen.

's avatar
9 jaar geleden

Tsja mensen delen graag hun mening over iets. De een is al tevreden met dit waar de ander er weer ontevreden mee is. Ik blijf toch fan van de Babboe! Gelukkig is je fiets zo snel gemaakt!