7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! :) Bij mij ging het een beetje hetzelfde, maar ik had er verder geen naar gevoel over. Wel wat ik na die tijd zo ontzettend moe en heeft het maanden geduurd voordat ik weer een beetje energie kreeg. Toen werd ik ineens ziek en lag ik twee weken in het ziekenhuis. Het duurde zeker een jaar voordat ik weer een normaal leven kreeg. Ik vind ook dat je helemaal niet hebt gefaald. Het gaat zoals het gaat. Je kunt een normale bevalling niet afdwingen. Wel goed dat je je gevoelens daarover deelt en uitspreekt, want ook een goed gevoel dwing je niet af. Dus als je het zo voelt helpt het hopelijk om er met anderen over te praten. Geniet maar van je kinderen! :)

7 jaar geleden

Erg herkenbaar! Het bloggen hier bij mamaplaats helpt mij nog steeds bij de verwerking. Mijn zoontje is inmiddels 16 maanden en nog steeds worstel ik met mijn bevalling! Goed blijven praten!

7 jaar geleden

Herkenbaar en ook ik had dat gevoel. Gelukkig zijn we niet de enige die dit hebben meegemaakt. Wij hebben absoluut niet gefaald... maar bij ons ging het anders. En inderdaad al die eerste keren.. die heb ik ook moeten missen vanwege de pijn. Hopelijk gaat het bij je tweede anders. Fijne zwangerschap!