7 jaar geleden

En wat doet je moeder? Zij moet aangeven dat ze geen contact wil en dat zij geen partij is in deze situatie. Verder inderdaad alles bewaren. Maar jullie zorgen goed voor Sophie en dus heeft ze niks in handen. Dat beseft ze zelf misschien niet, maar het is alleen maar heel vervelend voor jullie en niet bedreigend. Ze kan Sophie niet bij jullie weghalen. Zorg dat je genoeg bewijs hebt en getuigen dat jullie wel goed voor haar zorgen en je staat sterk! Succes!

7 jaar geleden

Ga ik zeker doen dankjewel! Eigenlijk nog helemaal niet bij nagedacht

7 jaar geleden

Indd alles vastleggen en bewaren!!! Zeer belangrijk. Ook de officiële stukken van jeugdzorg en alle instanties waar je mee te maken hebt gehad. Alles in 1 map evt met tabbladen Dan kan je bij iedere melding zo het dossier geven

7 jaar geleden

ik kan je maar 1 tip erbij geven. Ga alles van nu af aan documenteren. Houd alles bij en zorg dat je de documenten bij de hand hebt voor het geval ze weer iets doet wat jullie in de problemen breng. Vraag ook de mails en de apjes aan je moeder zodat je die erbij kan doen. Verder wil je heel veel sterkte wensen met dit gedoe. Ik hoop dat jullie wel lekker kunnen genieten van jullie als gezin.