9 jaar geleden

Ik geef ook volledig borstvoeding en nu mijn kleintje de 4 maanden voorbij is ben ik begonnen met groente hapjes. BV blijft de hoofdvoeding tot 6 maanden nu is het groente hapje alleen bedoeld om te oefenen en niet voor de voedingsstoffen. Deze hebben onze kleintjes pas nodig vanaf 6 maanden. Onze zoon zat ook t eten van mijn bord te kijken en de wortels werden ook erg goed ontvangen dus kan t zeker aanraden!

9 jaar geleden

Gelukkig, krampjes ben ik ook bang voor, maar indd ze kijkt eten van me bord. Ik vind haar vrij snel met veel dingen...Conclusie als ik alle reacties zo lees en luister naar wat nichten gedaan hebben, ga ik gewoon beginnen en denk ook met bloemkool of iets niet te zoet lekker stomen en kijken wat ze van de smaken vind :-)

9 jaar geleden

het consulatiebureau zegt dat je met 4 maanden kunt beginnen als je kind tekens geeft dat hij/zij het wil. ik ben ook net begonnen met hapjes. Bloemkool de eerste week voor mijn kleine spruit. Hij vind het nu de derde dag steeds leuker worden! En de krampjes dar heeft hij veel last van gehad die zijn niet terug gekomen tot nu toe.

9 jaar geleden

Hahah ja valt bijna geen pijl op te trekken he, ik was heel makkelijk in eten maar mijn zus echt niet! Dat is nu totaal omgeslagen ......zei spuugde haar eten uit, ik at al vrij snel. Ik was net zoals mijn dame een volle baby, later vrij slank 60 kilo en me zus "slanke" baby en later altijd beetje dikker als ik......... Ach tijd zal het leren. Ga haar niets opdringen, en neem elk advies ten harte, wat geen kwaad kan kan ik proberen. Ex schoonmoeder zegt : gewoon geven wat jij ook eet, kauwen in je mond en dan vanuit je mond aan haar geven :s ach........ Me ex is ook groot geworden