Wat erg dat jij wouter geen jongen kan schenken??? Bedoelen ze dat niet andersom? De man zorgt namelijk voor het geslacht van de baby niet de vrouw! En dan nog waar bemoeien mensen zich mee. Een zwangerschap is al bijzonder op zich! Lieve meid, gefeliciteerd met de zwangerschap en met je 3e dochter ❤️ ik heb 2 zussen en dat is fantastisch juist voor mijn vader! Die jongens komen strax vanzelf wel zei mijn vader altijd!

6 jaar geleden

Ik wilde dit even plaatsen. Ik weet niet of je gelovig bent, maar ik wil hiermee gewoon laten zien hoe mooi het is om 3 dochters te hebben! “Degene die drie dochters of drie zussen heeft, of twee dochters of twee zussen en goed voor hen zorgt en Allah vreest ten aanzien van hen, zal het Paradijs binnentreden.” Deze hadith is van de Boodschapper van Allah (Allah’s vrede en zegeningen zij met hem) overgeleverd door Aboe Said Al-Khoedrie (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in de sahieh van Ibn Hibbaan (2/190).

6 jaar geleden

Ach meid toch.. Volgens mij heb jij nieuwe vrienden nodig! Wat ontzettend jammer dat je zoveel negatieve reacties krijgt. Ook al zou je nog 5 kinderen willen, who cares? Zolang jij je kinderen kunt geven wat ze nodig hebben heeft niemand hier iets over te zeggen. Probeer je alsjeblieft niks aan te trekken van al die negativiteit er zijn heus mensen die wél blij voor je zijn!

6 jaar geleden

Ik heb 2 oudere zussen en ik vind het heerlijk om uit een meiden gezin te komen. Probeer je de mening van anderen niet teveel aan te trekken en geniet van het feit dat een derde kindje je gegund is want dat geld ook niet voor iedereen.. ik wens je heel veel geluk met je 3 meiden