's avatar
1 maand geleden

Hier precies het zelfde. Dolgraag zouden we een 2de willen maar het lukt niet. Nu gaan we het traject in. En de reactie wat ik krijg. Je hebt toch 1 kind. 2de is veel te duur. Heb je geen tijd voor. Dat zulke opmerkingen.

's avatar
1 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde, maar mijn man wil beslist geen 2e. Dit is ook zeker 1 van de redenen waarom wij uit elkaar gaan. Die kinderwens is te groot. En ik ben mega blij met mn dochter hoor, maar ik mis gewoon nog een kindje.. niet te beschrijven. De wens is net zo groot als de 1e.

Amy Kruit's avatar
1 jaar geleden

Ah jeetje wat heftig dit! Ik zou denk ik precies hetzelfde gedaan hebben. Wat sterk dat je wel voor jezelf ook kiest.

's avatar
1 jaar geleden

Heel herkenbaar mensen kunnen heel hard zijn ik voelde heel erg het gemis van een kindje die er nog niet is zelf een beetje rauwen om een kindje die er nog niet is je bent zeker niet alleen met dit gevoel !

Amy Kruit's avatar
1 jaar geleden

Ja zo is het eigenlijk wel hè. Rauwen.

's avatar
1 jaar geleden

Ik vind het best bot dat mensen zeggen dat je blij moet zijn met wat je hebt, net alsof je daar niet blij mee bent. Ik weet nog hoe groot mijn wens voor een tweede kindje was en nu met twee kinderen is ons gezin inderdaad compleet. Wat kan ik me goed voorstellen dat je nu altijd iets mist, omdat jullie gezin nog niet compleet voelt. En ik hoop zo dat het jullie gegund is om uiteindelijk toch deze grote wens vervuld te zien worden. Veel sterkte en geluk gewenst! Liefs, Inge