8 jaar geleden

Wauw Hoe triest ben je dan! Zulke mensen kun je geen familie meer noemen. Volgens mij had ik haar allang eens een tik tegen haar hasses gegeven (sorry hormonen haha) maar snap gewoon niet hoe je zo kunt denken. Dat is hetzelfde als ik zou zeggen, mijn vader is overleden dus nu mag niemand meer een vader hebben. belachelijk toch

8 jaar geleden

Het is niet makkelijk om zelf geen kinderen (meer) te kunnen krijgen, maar om dan een afgunst naar je familie te ontwikkelen gaat wel erg ver. Ik zou geen aandacht aan ze besteden en genieten van wat je hebt. Heel veel succes!

8 jaar geleden

Nouja, wat apart! Ben ook benieuwd wat je ouders en schoonouders er van zeggen? Knap dat je er nog wel heen gaat, weet niet of ik dat zou kunnen met die dingen die ze zeggen. Wat een aparte reactie, het is heel erg voor ze, maar dit slaat nergens op. Geniet lekker van je gezin!

8 jaar geleden

Wat een belachelijke personen, niet normaal. Met dit gedrag zijn ze jou en je kids niet eens waard, lekker aan de kant zetten (als je dat nog niet gedaan had)!! Wat zegt je vriend er dan van? Kan hij zijn familie er niet op aanspreken? Dikke knuf en gefeliciteerd met je meisje :)