2 jaar geleden

Als ik het zo lees... dan heeft de gastouder wel gecommuniceerd dat Fleur het dus niet naar haar zin had. Het is niet leuk om over je kindje te lezen dat ze huilerig is of niet te troosten is. Als je je kind daarin niet herkent, waarom laat je haar dan zo lang daar naartoe gaan...? Als zelfs iemand van het gastouderbureau mee heeft gekeken dan lijkt me duidelijk dat er tussen Fleur en de gastouder geen klik is! Dan kun je wel wijzen naar de gastouder maar ik denk dat je als ouders zelf toch altijd het beste wilt voor je kind. Als er geen match is, dan zou ik zeggen: bedankt, we gaan ondertussen op zoek naar het beste voor Fleur.

3 jaar geleden

Ik vind dit een hele rare gastouder. Los van het feit dat jij je kind er niet in herkent, huilen jonge kinderen nauw eenmaal vaak. Dan kan je niet zeggen wat een chagrijnig kind die was alleen maar aan het janken. En ook heel raar dat ze je baby een uur in bed laat huilen, natuurlijk moeten veel kindjes hun draai vinden en sommige huilen even in bed, maar je kan een kindje toch niet een uur laten liggen huilen. Heb je al overwogen om een klacht bij de inspectie in te dienen?

3 jaar geleden

Ik zou het niet kunnen om mijn kindje naar een gastoudergezin te brengen. Ik zou dat heel erg vinden. Bij wie wil je kindje het liefs zijn zolang het klein is? Heb ook niet gewerkt toen ze klein waren. Later wel , halve dagen toen ze naar de Lagere school gingen. Maar dan was ik weer thuis, als ze tussen de middag thuis kwamen. Misschien was ik wel een ouderwetse moeder, maar ik dacht dat dat het beste voor mijn kindje was. Ik vind het woord Gastouder ook raar klinken. Alsof je niet zelf voor je kindje kunt zorgen en je werk voor gaat. Sorry moeders die het wel zo doen, maar ik denk daar nou eenmaal zo over.

3 jaar geleden

Oh wat vreselijk! Hier is het kdv ook geen succes, niet in de zelfde woorden wat er over mijn zoontje word gezegd maar zo word het wel bedoeld. Al gebeld naar een ander en hoop maandag een mail terug te hebben 🤞 heel goed dat je haar hebt weg gehaald