9 jaar geleden

Hallo Jonita en andere lezers, toen ik zwanger was van mijn zoontje had ik ook behoorlijk last van nesteldrang. Ik heb zijn kleertjes en het beddengoed voor zijn kamertje wel drie keer gewassen en gestreken en extreem recht gevouwen in de kast gelegd. Zijn kamer was drie maanden voor de bevalling piekfijn in orde (manlief werdt er knetter van). Alle foto's waren in albums geplakt, want ja, wie weet wanneer ik daar weer tijd voor zou hebben met een kleintje (nu 7 jaar later zijn de foto's van zijn 1e levensjaar nog niet ingeplakt....) Beschuit met muisjes was al ruim 2 maanden van te voren in huis en de piekfijn winkel was erg blij met ons, want bijna wekelijks kwam ik overbodige spullen brengen. Gelukkig is sinds de kleine zijn komst de opruimwoede wel iets geminderd, maar niet helemaal ;>)

9 jaar geleden

Heel herkenbaar, ook deze mama heeft daar last van. En hoe meer kinderen je rond hebt lopen hoe minder hout alles snijdt. Je hebt op een gegeven moment het gevoel dat je continu aan het opruimen en schoonmaken bent. Gelukkig kan je daar in de kraamtijd weer lekker van uitrusten ;-)

9 jaar geleden

Wat leuk!! Al 4 dochters!! En weet je al of je nu weer een meisje of een jongetje krijgt? Nou, als je er al 4 rond hebt lopen, kun je alles maar beter op tijd klaar hebben toch! Succes met de laatste weken! (Ik ben niet zwanger, dus heb geen nesteldrang ;-))

9 jaar geleden

Hoi Jonita, ik had ook last van nesteldrang en nu nog steeds, ook al ben ik bevallen! Alles moet netjes zijn en ik wil dat de woonkamer ook opgeruimd blijft voor de kraamvisite. Dat is wel lastig met alle kraamcadeautjes die ik gekregen heb. Ik heb ze maar allemaal in de box neergelegd zodat het netjes blijft. Mijn vriend wordt er soms gek van: dan vraag ik steeds aan hem: kan dit weg en moet je dit perse allemaal bewaren? Ik heb nog steeds last van een soort opruimwoede haha... Aan de andere kant wel goed dat de natuur dit zo bedacht heeft, door het weggooien van allerlei rommel is er nu meer plek voor de nieuwe spulletjes voor de baby! Maar ik ben dus ook steeds aan het wassen, de wasmachine staat non-stop aan en alle babykleertjes liggen keurig op maat gesorteerd in de kast. Ik heb er alleen soms wat minder tijd voor allemaal omdat de baby er al is en natuurlijk veel aandacht vraagt. Maar ik probeer het huis toch opgeruimd te houden en netjes!