7 jaar geleden

Ik heb het niet alleen met kleertjes! Ook de koopdrift qua voldoende wcpapier/wasmiddel/afwasmiddel/douchegel/shampoo. Alles moet op voorraad zijn want stel dat het plotseling begint! En dan moet ik de beschuiten/muisjes/koffie/melk/koekjes/cakemixen/drinken niet vergeten. Ojah, en nieuwe handdoeken! Echt nodig was het niet, maarja allemaal verschillende kleuren kan toch ook niet? dus hup naar de hema een stapel hagelwitte nieuwe handoeken gekocht. Soms word ik moe van mezelf, en mijn man van de slinkende bankrekening ;)

7 jaar geleden

Heb heel slecht nieuws voor je.., dat gaat niet meer over???? Nog steeds vind ik altijd wel weer iets van ie nodig heeft, speelgoed, kleertjes en alle andere dingen.. Daarbij is het straks ook weer zo leuk om nieuwe kleding voor jezelf te kopen. Dus zou je man maar gaan waarschuwen!

7 jaar geleden

Van de eerste wel een overvolle kast met vanalles en nog wat. Verder ook alles nieuw aangeschaft behalve de babykamer en de box... heb zelf altijd maar minimaal positiekleding aangeschaft omdat ik dit zonde van het geld vond. Veel shirts pasten nog gewoon door de elasticiteit. Toen ik zwanger was van de tweede bedacht ik me met 7 maanden dat ik toch echt nog het 1 en anders moest gaan aanschaffen ???? Heel verschillend dus.

7 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik kan je alvast verklappen dat de nesteldrang waarschijnlijk niet over gaat na de geboorte van je kindje, spreek uit eigen ervaring! Mijn kerel (9 weken oud) heeft meer kleding in zijn bezit dan zijn papa.. Ik beleef er oprecht plezier aan als hij er leuk uit ziet, hoe erg dat ook mag klinken.. Hema, Zara, H&M, ik kan er beter niet meer komen! Wat zwangerschapskleding betreft, heb drie broeken, een jurk en vijf bovenstukken aangeschaft. Pastte heel lang in mijn 'normale' bovenstukken.